Het Bureau in gebruik genomen

Het Bureau in gebruik genomen

Anderhalf jaar geleden zetten Roy Berentsen en Jeannet Bomers de handtekening onder het koopcontract van het pand aan de Mattelierstraat 7, waar voorheen juwelier Simons gevestigd zat. Nu is de ingrijpende verbouwing achter de rug en werken Berentsen en Bomers vanuit ‘Het Bureau’ verder aan hun bedrijven; Bureau Berentsen en Bureau Bomers.

Foto: Kyra Broshuis

Het pand is prachtig opgeknapt, volledig gasloos en duurzaam. Aan het kantoor is energielabel A+ toegekend. Er is een riante werkruimte met 3 werkplekken, maar dat kan eenvoudig uitgebreid worden tot 5. Daarnaast is een ruime spreekkamer geheel in stijl ingericht en met een prachtig uitzicht op de Markt. Berentsen en Bomers zijn blij dat ze nu hun diensten onder één dak hebben samengebracht.

Accountant, adviseur en coach
“Dat is fijn voor ons maar zeker ook voor onze cliënten. Wij zijn er voor het midden- en kleinbedrijf, particulieren, stichtingen en verenigingen als accountant, adviseur en coach. Wij hebben passende en persoonlijke antwoorden op nagenoeg alle vraagstukken. In voorkomende gevallen werken wij samen met andere professionals binnen ons netwerk.” Om de kennis up to date te houden zijn de twee ondernemers constant bezig met bijscholing. “Ik ben gecertificeerd accountant en straks ook gecertificeerd financieel planner. Dat is interessant voor particulieren en ondernemers met inkomens-, vermogens- en pensioenvraagstukken”, vertelt Roy. Jeannet richt zich met haar bedrijf en haar achtergrond vooral op HR-ondersteuning. “Daarbij gaat het niet alleen om bijvoorbeeld loonadministratie maar ook om personeelsvraagstukken. Steeds vaker word ik ingezet als coach voor persoonlijke groei.”

Het Bureau is een mooie paraplu om de twee bedrijven onder te hangen. “One brand, one name, alles onder 1 dak. Het is fijn dat cliënten of geïnteresseerden bij ons binnen kunnen lopen met vragen. Iedereen is van harte welkom!”, besluiten Roy en Jeannet. Op vrijdag 25 november is er dan ook een Open Huis van 11.00 tot 16.00 uur. “We vertellen graag wat we doen en we laten natuurlijk ook graag zien hoe het hier geworden is.”

Bron: Groenlose Gids

Voor de juiste lijn in uw organisatie